Kotiteatterit

Kotiteatteria suunnittelemassa? Oikeat laitevalinnat, huolellinen tuotteiden asennus ja säätö, sekä tilan akustiikan riittävä optimoiminen takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Termillä kotiteatteri voidaan tarkoittaa monia asioita. Alun perin termiä käytettiin kuvaamaan kokonaisuuksia, joissa käyttötarkoitukseen räätälöityyn tilaan oli toteutettu korkealaatuinen AV-järjestelmä. Nykyisin termillä kotiteatteri viitataan muutaman satelliittikaiuttimen ja television kombinaatioista, aina suuriin käyttötarpeeseen räätälöityihin tiloihin, joissa kuva heijastetaan satojen tuumien kokoiselle valkokankaalle.

Onpa järjestelmäsi kompakti satelliittikaiuttimien ja TV:n yhdistelmä tai käyttötarpeeseen pyhitettyyn huoneeseen toteutettu korkealaatuinen AV-järjestelmä, on ensiarvoisen tärkeää, että laitteisto on asennettu ja säädetty oikein. Samalla tulee muistaa, että tilan akustiikalla on suuri merkitys lopputuloksen kannalta.

Oikeat laitevalinnat, huolellinen tuotteiden asennus ja säätö, sekä tilan akustiikan riittävä optimoiminen takaavat, että saat hankkimasi laitteiston täyden potentiaalin hyödynnettyä – samalla varmistat, että saat sijoittamallesi rahasummalle täyden vastineen.

Suunnittelu- ja toteutuspalvelut

Kotiteatterin suunnittelu
Valmisteilla oleva 3D-sijoittelukartta asiakkaan akustiikkapaneeleille ja kotiteatterituoleille – projekti vuodelta 2013. Istumapaikkojen määrittelyssä on otettu huomioon huoneen moodikäyttäytyminen, kulmat kaiuttimiin, sekä katselukulmat suhteessa valkokankaaseen.

Yrityksellämme on yli 18 vuoden kokemus eri tasoisten ja kokoisten kotiteatterijärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Vuosien varrella olemme olleet mukana toteuttamassa kaiken kokoisia järjestelmiä, niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Yrityksemme henkilökuntaan kuuluu Home Acoustic Alliance, THX Level 2 Home Theater Professional, SMT Acoustic Tuner ja Image Science Foundation Level 2 Calibrator- sertifikaatit omaavat henkilöt.

Esittelytiloissamme Vantaan Tikkurilassa pääset tutustumaan käytännössä erinäisiin käytännön toteutusmalleihin ja ratkaisuihin. Oletpa sitten hakemassa budjettiluokan ratkaisua opiskelija-asuntoon tai tinkimätöntä maailmanluokan kotiteatterijärjestelmää, niin saat kauttamme tarvitsemasi tuotteet kuin suunnittelu- ja toteutuspalvelutkin vuosien kartuttamalla rautaisella kokemuksella ja ammattitaidolla.

Halutessasi voimme hoitaa projektisi suunnittelusta toteutukseen, avaimet käteen -periaatteella.

Kotiteatterin 3D-visualisointi
Asiakas tilasi yritykseltämme vähälle käytölle jääneen autotallin muutostyön kotiteatteriksi. Ohessa tilasta asiakkaalle tehty 3D-mallinnus. Projekti toteutettiin MkSound-kaiuttimin, Integra-elektroniikalla ja akustisesti läpäisevällä ScreenExcellencen EN4K-valkokankaalla. Akustiset elementit asennettiin seinille pingotettujen kankaiden taakse.

Oletko toteuttamassa tai suunnittelemassa omaa kotiteatteria?

Kysy rohkeasti tarjousta myös meiltä, onpa kyse sitten pienistä budjettiluokan sovelluksista, tai maailmanluokan kokonaisuuksista.