Blog

 • Palkittu Emotiva DR-2 saapunut kuultavaksi.

  5.11.2018

  Nyt on kova..

  Saimme juuri esille Emotivan palkitun DR-2 päätevahvistimen. Kyseesä on Emotivan lippulaivamallisto 2-kanavainen versio, joka voidaan päivittää erillisellä moduulilla 3-kanavaiseksi esim. ajamaan kotiteatterijärjestelmän pääkaiutin rykelmää. DR-2 on maailmalla kerännyt poikkeuksetta kehuja äänenlaadullaan, sekä lyömättömällä hinta-laatusuhteellaan.

  DR-2:n sointi tarjoaa hyvin tarkan läpileikkauksen äänitteeseen. Bassotoistoa kuvaa voima ja tiukka kontrolli, keskialue toistuu selkeänä ja läpikuultavana, diskantti toistuu kirkkaana ja erottelevana, sortumatta kylmän elottomaan esillepanoon. Kaiken kaikkiaan varsin vakuuttava esitys ja hintaluokka huomioon ottaen voimme sanoa, että emme ole kuulleet vastaavaa esitystä miltään toiselta testaamaltamme valmistajalta.

  Tervetuloa tutustumaan tähän uutukaiseen toimipisteessämme. Emotiva DR-2 hinta: 2195€ sis alv.

  Lue Hi-Fi News lehden testi tästä.

 • Olemme mukana Habitare / HiFi 2018 messuilla. 14-16.9.2018

  13.9.2018

  Tervetuloa vierailemaan osastollamme jokavuotisilla Helsingin HiFi messuilla messukeskuksen kongressihotellissa. Löydät meidät osastolta 217.

  Soivat kokoonpanot ovat

  Setti 1. 
  Monitor Audio Silver 300 kaiuttimet
  Pegaso 2 x 50w putkivahvistin
  Roksan Kandy K3 DAC

  Setti 2, 
  Monitor Audio Monitor 100
  Emotiva TA-100 vahvistin

  Äänilähteenä käytämme Tidal suoratoistopalvelua, jonka materiaalia toistamme Denon Heos yksikön kautta.

  Samalla osastolla kanssamme musiikkia soittelee myös uuden suomalaisen kaiutinvalmistajan Absolute Dimensionin Jari Ollonberg. Omaa tuotantoa olevia kaiuttimia ohjaa Roksanin Caspian sarjan vahvistin, äänilähteenä toimii Tidal joka toistetaan Bluesound Noden kautta.

  Messuilla myös muutamia kovia tarjouksia joihin voit tulla tutustumaan paikanpäälle, tai voit katsoa tarjoukset myös messujen omasta applikaatiosta.

  Tervetuloa viihtymään hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin pariin. Me soitamme mielellämme kävijöiden esittämiä toivekappaleita!

 • Verkkokauppa vihdoin viimeisiä testauksia vaille valmis.

  13.9.2018

  Kuin Iisakin kirkkoa rakentamamme verkkokauppa alkaa vihdoin olla testausta vaille valmis. Tavoitteenamme on avata toimiva verkkokauppa marraskuun 3. viikolla.