fbpx

Blog

 • BLOK AV-kalusteet

  19.6.2019

  Valikoimamme kasvaa kesän aikana BLOK merkin AV-kalusteilla. Pelkistetyn tyylikkäisiin BLOK kalusteisiin on saatavilla lukuisia pintaviimeistely vaihtoehtoja. Tällä hetkellä valikoima on vielä suhteellisen suppea, mutta uusia malleja lanseerataan mallistoon loppuvuoden aikana. BLOK kalusteet tulevat tilattaviksi verkkokaupastamme kesän aikana. Sitä ennen voit tutustua valmistajan tuotteisiin täällä.

 • Verkkokauppa vihdoin auki!

  28.5.2019

  Kuin Iisakin kirkkoa rakentamamme verkkokauppa on vihdoin avattu! Sivujen tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti jonka lisäksi lisäämme sivulle myös uusia toiminnallisuuksia. Mutta pääasia on, että vihdoin voit käydä tutustumassa pikkuhiljaa verkkokaupan kasvavaan tuotevalikoimaan ja tekemään tilauksia suoraan verkkokaupasta.

  Lähempänä syksyä toimipisteemme Vantaalla tulee olemaan auki kuluttaja-asiakkaille tiistaista lauantaihin. Lopulliset aukioloajat päätämme lähempänä syksyä. Normaalit sopimuksesta sovitut demot ja tapaamiset ovat edelleen mahdollisia myös aukioloaikojen ulkopuolella.

 • IDEAALI Tec – Kauppalehden menestyjä yritys 2018.

  4.2.2019

  Kauppalehti on palkinnut yrityksemme ”Menestyjä yritys 2018” tunnustuksella. Tunnustuksessa todetaan:

  ”Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.”

  Kiitos tästä kuuluu teille asiakkaamme. Pyrimme kehittämään toimintaamme myös jatkossa vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, niin yksityiskodeissa kuin yritys- ja julkistilojen tapauksissa.

 • Palkittu Emotiva DR-2 saapunut kuultavaksi.

  5.11.2018

  Nyt on kova..

  Saimme juuri esille Emotivan palkitun DR-2 päätevahvistimen. Kyseesä on Emotivan lippulaivamallisto 2-kanavainen versio, joka voidaan päivittää erillisellä moduulilla 3-kanavaiseksi esim. ajamaan kotiteatterijärjestelmän pääkaiutin rykelmää. DR-2 on maailmalla kerännyt poikkeuksetta kehuja äänenlaadullaan, sekä lyömättömällä hinta-laatusuhteellaan.

  DR-2:n sointi tarjoaa hyvin tarkan läpileikkauksen äänitteeseen. Bassotoistoa kuvaa voima ja tiukka kontrolli, keskialue toistuu selkeänä ja läpikuultavana, diskantti toistuu kirkkaana ja erottelevana, sortumatta kylmän elottomaan esillepanoon. Kaiken kaikkiaan varsin vakuuttava esitys ja hintaluokka huomioon ottaen voimme sanoa, että emme ole kuulleet vastaavaa esitystä miltään toiselta testaamaltamme valmistajalta.

  Tervetuloa tutustumaan tähän uutukaiseen toimipisteessämme. Emotiva DR-2 hinta: 2195€ sis alv.

  Lue Hi-Fi News lehden testi tästä.